2010-10-04

Terrorspöket skramlar ännu mer..

Expert säger att det är något rejält på gång..
Då menar han terrordåd.

Al-Qaida, CIA-grupperingen som bl.a. stred mot Sovjet i Afghanistan (för USA/CIA), sägs ha gett klartecken för olika celler att sprida terror. Jo just det, Usama Bin Laden sägs också ha godkänt planerna..:)
Troligen är det i så fall ett medium som fått kontakt med honom på andra sidan, för att han är död har till och med Benazhir Bhutto sagt. Sen mördades hon en tid efter det uttalandet, så det är småsvårt att få ett nytt uttalande från henne.
Kanske kan samma medium som lirkade fram Usama testa med henne annars??

Om vi nu leker med tanken att verkligheten skulle vara den som propagandan matar oss med, borde inte Sverige vara ett ytterst bra mål?
För det första, vi har knappt militärer som skulle kunna sättas in för att assistera polismakten. Sverige skulle kräva av oss, folket, att vi tar hjälp från NATO. Därmedär vi sedan fulla medlemmari den krigsmakten, med ett utsatt läge som viktig landremsa mot bl.a. Ryssland.
Sen, för det andra, så är inte vår polisstyrka ens i närheten av att kunna mäkta med ett verkligt terrorhot. Sådant sker inte här, och polisen här blir ivägjagade av stenkastande snorungar annars....
Ser vi på en tredje aspekt, så är Sverige med och krigar i Afghanistan. Våra ledare anser det vara bra, och vill inte att vi ger oss därifrån (får troligen inte för de verkliga hussarna).
För det fjärde, så är det mycket troligt att det kan finnas många hundra, kanske tusentals?, personer som invandrat under falska premisser. Att blunda för att vi har och har haft en invandringspolitik där kraven varit låga på de invandrade vad det gäller att bevisa vem dom är, det gör enbart de som är extremt indoktrinerade. OM nu bilden stämmer så är det extremt inkonsekvent att tro att religiösa fundemantalister skulle undvika det land som ger dem de allra bästa förutsättningarna till att kunna verka mycket ostört..
Sverige är inte enbart ett mycket lätt och tacksamt mål, utan även en perfekt bas att utgå från som terrorist. Personer med svenska pass och svenskt medborgarskap ses ju inte direkt som terrorister runt om i världen. Fyllskallar och naiva semesterflanörer möjligen, men inte terrorister..
Detta om man alltså skulle gå efter att media framförde sanningen helt och hela tiden det vill säga.
Men, så är inte fallet som många vet..

Händer det något, sär är risken stor att det handlar om en false-flag-attack igen.
Beroende på hur, vart, när och vilket skäl man anger som varför så kan man utröna vilken effekt de styrande vill ha med sin terrorstrategi.
Är det för att få ekonomin i stand-by, och få snurr på de gnisslande finanserna genom att provocera fram ett nytt, stort krig?
Är man ute efter att få tillgång till fler tillgångar, såsom oljan i Iran? Det ligger nära till hands om det blir Iran som får skulden helt eller delvis..
Vill de med anledning av den kraftigt ökande vakenheten i samhället tvinga oss in i ett tänk att en världsregering är det enda som kan få bukt med terrorn? Som en bonus, men som är den egentliga orsaken, så blir det i förlängningen ganska snabbt en världsvaluta osm är det enda som kommer gälla..
Är den egentliga orsaken att få argument för att reglera internet, det fria ordets stora (och sista?) bastion? Är det fler hackerattacker som sker, så är det inte omöjligt. Kanske pekar man finger på Iran som anklagas för att hämnas de attacker de själva utsatts för nyss...

Man kan spekulera i mängder,och det känns mycket olustigt att bara sitta och invänta vad de mörka krafterna inom världseliten har bestämt sig för att spela för spel..
Att insatserna blir höga det vet vi, och det är inte bara människorliv som offras utan även saker som frihet, insyn, rättvisa, demokrati och integritet..

Tänk att det ska vara så förbannat svårt att få våra så kallade ledare att göra det som troligen en förkrossande majoritet av oss vill väldigt mycket: Fred, ingen svält och att vi skulle leva i harmoni med allt och alla..
Grejen är väl att det inte innefattar feta bankkonton, mycket makt och extrem kontroll för de styrande.
Då kör de hellre ner oss i den absoluta botten istället, bara de kan leva flott och gott..

/HCA

1 kommentar:

  1. i samhället tvinga oss in i ett tänk att en världsregering är det enda som kan få bukt med terrorn? Som en bonus

    SvaraRadera