2010-10-23

Flunsaskräck, igen..suck..

Jaha, så var det dags igen...
Maria Bytting på Smittsskyddsinstitutet varnar för att vi kommer få en ovanligt aggressiv influensa som når Sverige lagom till jul.

För att skrämma iväg alla i riskgrupperna till att ta en vaccincocktail, så säger hon även:
"Vi kan få hundratals, kanske tusentals döda"
Hört det förr?

DN skriver sedan att:
"H3N2 är den virustyp som slår hårdast mot riskgrupperna hjärt- och lungsjuka, personer över 65 år, överviktiga och gravida."

Självklart finns den gudomliga lösningen i årets influensavacccin, som sägs ge skydd för TRE virusstammar.
Jepp, det kan man kalla cocktail.. Trycka i sig tre olika virus samtidigt, rätt i blodet?..
Nej, inte hos den här gubben iaf.

Analysera denna text lite själva:
"Risken för biverkningar bedöms vara liten med årets influensavaccin. Det innehåller inga förstärkare, eller adjuvanter."

Hoppas vi slipper samma gigantiska hysteri som det var förra året, men det lär inte ske om det inte blir en pandemi igen...

5 kommentarer:

 1. Honkong flunsan är gammal. Har man haft den så sägs man vara immun.
  Jag hörde på radio idag om hur viktigt det är för bl.a. överviktiga att ta den här sprutan, ja dessutom har vi nu lyckan att få både den här aggressiva flunsansprutan som en coctail tillsammans med svininfluensasprutan.
  Ja hualigen så glada vi blir när de lyckats göra en sådan coctail. Det har ju tidigare sagts att man inte ska blanda virusstammar hej vilt. Men nu går det bra.
  Så alltså ska de väck med överviktiga nu. Jag som misslyckades totalt med min LCHF diet idag, det bidde äppelkaka med vaniljvisp. Pust. I morgon nya tag igen. Ska bli en sylfid, så jag slipper sprutan, fast å andra sidan har jag ju diabetes, men den kan jag få väck också med LCHF, fick jag förra gången, då tog det 3 månader. Ja sen har jag eller hade högt blodtryck, men trycket minskar med dieten, så nu tar jag inte ens medicin för det. MEN jag är ju inte över 65 ännu i alla fall, nära men inte förrän 2012. Då ska ju världen ändå gå under.... så skit i sprutan och håll i pengarna.

  Hur gör Sahlin som nu stuckit på semesterresa till Thailand, tog hon sprutan tro? Men de får väl annat innehåll.

  Jag kan för mitt liv inte förstå dessa blivande mammor som tar sprutan. Eller föräldrar som påtvingar de stackars barnen sprutorna. Ibland känns det som om jag lever på en främmande planet.

  En bra sida att gå till tycker jag är Vaccinationsfaran.

  Hur är det med nässprayen som de även sagt att de små ska få istället för den hemska sprutan. Men tusan det innehåller ju samma dynga.

  SvaraRadera
 2. Väldigt roligt! Jag tänkte precis samma som dig, inte igen!!

  Influensan verkar vara att jättebra sätt att få fart på ekonomin. Läkemedelsföretagen tjänar pengar, vårdcentraler tjänar pengar, tidningarna får sälja lösnummer och drar in en hel del.

  Nu får vi verkligen bevis på om folk minns mer än några år tillbaka. Om inte, så tror jag tyvärr vi kan förvänta oss ett 3:e världskrig under några av de kommande åren.

  Media är hemska, och att de får statligt press-stöd är verkligen genomruttet.

  SvaraRadera
 3. Press-stöd ja. Bra du tog upp det Emil. För det har jag glömt. Statligt hm, från vilkas pengar? Ja våra förstås, MEN på vilket sätt? Hur mycket? Vilka screenar allt som ska igenom nålsögat? Om man följde pengarnas väg, så skulle vi få en annan bild.

  Glömskemekanismen tycks öka. Varför? Miljögifter! Den äldre generationen, då menar jag de över 80, de har ju för tusan bättre minne än vi "yngre".

  Det som förundrar mig mest är, varför vi människor går med på all skit eliten prackar på oss. De är så få, vi är så många. Varför måste vi ständigt ha någon som styr oss. Det betyder ju att vi redan är robotar, det som de vill få oss att bli.
  Så varför ödslar de sådan tid och energi på att få oss dithän. Det är ju redan fixat.
  Men vad händer när de ber oss gå till stupstocken. Vilka går självmant, förmodligen ingen. Så någonstans inom oss finns ett överlevande. Det stängs tyvärr ner mer och mer för varje spruta.

  Så primitivt med världkrig, det är ju sådant som man gjorde i sandlådan, har vi verkligen inte blivit bättre och vuxnare än så. Det sägs ju pågå starwars också, så de där ute är lika korkade. Naturen verkar ju inte vara så korkad. Står de kanske över oss, för vad skulle hända på jorden om människorna inte fanns? Jo Moder Jord skulle återställa sig själv. Alltså är det vi människor som beter oss illa.

  Trebarnsfarsan, jag saknar dina inlägg. Hoppas allt är ok med dig.

  Ha det allra bäst och må vi fortsätta vara starka

  SvaraRadera
 4. Är det inte 3:e världskriget som pågår nu för fullt. Men vår vår otroliga inbyggda dumhet fattar noll?

  SvaraRadera
 5. var det inte kärringen på smittskyddsinstitutet som hade fått betalt av vissa läkemedelsföretag enligt "Uppdrag Granskning" eller något annat samhällsåskådande program? Henne litar jag inte på för fem öre.

  Och du - kom oxo ihåg att vara väldigt rädd för muslimska terrorister! Visserligen innehöll det beryktade planet från Jemen inget farligare än skrivartoner, men skit i det - Obama vet bättre!

  http://www.youtube.com/watch?v=hmA5tHzOR0U&feature=player_embedded

  Ånnu en härlig dag i vår hjärnskadade "verklighet"!

  SvaraRadera