2010-10-16

Mer om UFO i New York 13/10

Fann filmen nedan via denna sida.
Titta på den, och läs sen mina kommentarer under:


Är detta ballonger?
Nja, till en början kan jag hålla med om att det skulle kunna vara ballonger, tre stycken hopknutna som dansar runt varandra i vinden.
Kan även köpa att de har sin våldsamma lek utan att de går sönder..
Att de ser ut att lysa/blinka kan jag med bred blick också tro beror på att solen speglar sig i deras fluoroscerande alternativt silverfärgade hölje..
Med stor vidsynthet kan jag även godta att de närmast är på samma plats i skyn trots att de sägs ha kommit dit med kraftiga vindar som nu plötsligt enbart gör att de är på samma plats och dansar sin ystra tango på, som att de hamnat i en luftficka e.d.

Men, sen då? Är det ett supersnöre som de sitter ihop med, som tillåter ett väldigt elastiskt beteende mot varandra?
Storleken? De bör ju vara gigantiska, minst i storlek som en bil som en av kommentatorerna till denna artikel säger..
Vart är förresten filmerna från alla dessa helikoptrar från olika TV-kanaler som ständigt surrar över New York? De kanske bara missade det..;). De borde ju med lätthet kunna visa ballongerna med sina finfina kameror..

Allt tillsammans gör att det för mig pekar på annat än ballonger, oavsett om de hade med sig flera ballonger i storlek som personbilar till lärarens kalas...:)
Så det är fortfarande UFO, inte IFO..

/HCA

5 kommentarer:

 1. Ballonger!!!!!!!
  Ja nog är det UFO alltid, för inte sjutton är det IFO.

  Jag har en gång fått se hur det ser ut med en sådan där militärkikare på natten. Då man ser allt i grönt. Då ser man sådana här "ballonger" men de ser ut att köra på varandra. Det verkar rent av vara ute på krigsuppdrag.
  Ni som gjort lumpen kanske har sådana här kikare liggande någonstans. I mina ögon skulle jag kalla det jag såg för fullskaligt krig. Mellan vilka är förstås ännu intressantare. Enlight me please.

  Skulle det kunna vara hologram, njae, eller Black Op som är ute och härjar. Kanske. Det enda jag undrar är ju varför de inte kom närmre, är det för att inte bli avslöjade vilka de är? Eller är det för att de tror vi är fientliga, men sjutton det bör ju de kunna avgöra även från den distansen. Ingen var ju fientligt inställd.

  Men en annan sak som förundrade mig var, att det tydligen fanns en person som hade kikare med sig. Brukar man ha det när man är ute och spatserar i N.Y.?

  Jag har sett UFO både på längre håll och närmre håll, tyvärr för nära också, men det var inga dansande sådana. Nu kan det ju vara så att fotografens hand dansade lite väl mycket.

  Men sen har man sett fler och fler artiklar som pekar mot ett disclosure i vanliga media. Så de bygger upp något som vi kommer få se.

  Vad jag skulle föreslå är att INTE hoppa på några av dessa UFOn, alla är inte så vänligt sinnade, även om de utger sig för att vara änglalika i sina förehavande. Svarta vingar då kanske.

  UFO 1,2,3, come in please.....
  Monica

  SvaraRadera
 2. Håller med Monica! I händelse av en disclosure så bör vi inte omedelbart närma oss "besökarna". En avvaktande hållning är nog ett bra tips, det finns grupperingar inom Ufo-samhället som man definitivt inte vill komma i kontakt med.

  SvaraRadera
 3. Reflektioner på Monicas och Joakims kommentarer...
  De som styr oss, dvs eliten, ser oss enbart som en massa som genererar dem ofantliga rikedomar och massiv makt.
  Denna elit vet säkerligen saker som troligen vida överstiger våra fantasier.
  Eftersom de vill behålla folket under förtryck, fortsätta suga ut oss för att själva få ännu mer makt mm, så har de kontroll på det absolut mesta (media, politiker, bankväsende).
  Skulle de se ett hot mot att deras kontroll skulle kunna brytas, att folket skulle mer eller mindre befrias, så är deras sjukligt naturliga inställning att dels desinformera och dels dölja denna möjlighet.
  Desinformation sker dagligen, i stort och smått. Alla de rapporter om onaturliga fenomen osv ges med en skopa meddelad rädsla och ett par skopor skepticism.
  Samtidigt döljer de med största sannolikhet mängder av information om dessa fenomen på grund av att det som skulle komma fram skulle vara till gagn för mänskligheten..

  Kan vara så enkelt att de vid en full genomlysning skulle te sig mycket små, och att deras makt och kontroll visar sig vara det det är, en bräcklig fasad. Det de döljer skulle visa på en annan verklighet, där vi mycket väl kan och bör interagera med det dolda för att vi ska ha större möjlighet att nå välstånd, lycka och fred.

  Att de döljer så mycket för oss för att de vill oss väl är bara patetiskt och löjeväckande, för ville eliten oss väl så skulle massor av krig och misär inte finnas, och vi skulle åtnjuta mer frihet istället för mer kontroll och förtryck i stort och smått..

  Troligen så är eventuella besökare enbart ett hot för denna elit, men inte för oss.
  Men det är bara en liten tes från en liten bloggare utan mycket av insyn, så fäst inte upp livet efter detta ..:)

  SvaraRadera
 4. Joakim och HCA.
  Håller fullständigt med. Även Stephen Hawkins varnar oss för att närma oss "dem".

  Precis som bland mänskligheten finns det de som vill väl och de som enbart ser till egen fördel. Även då kallad eliten, som jag hellre skulle vilja ge namnet E liten.

  Sedan är det naturligtvis så att vi, mänskligheten bara är en del i den stora näringskedjan. MEN om vi då ska vara mat, så varför ska vi då bli färre, så som Bill Gates säger på sin senaste intervju eller föredrag?

  Fast vad har det med UFO att göra? Jo de är ju också en del i helheten.
  Apropå näringskedjan, vet kon om att den ska bli mat till de som står ovanför deras näringskedja när den går till slakt?

  En mycket intressant tes som du HCA tar upp är också att besökare kanske bara är ett hot mot denna elit.
  Är det därför de gjort backingenering och kunnat skapa upp jordiska UFO;n om man nu kan kalla dem för det, men för den stora massan tolkas de nog som UFO som kommer med ET:s. Även om de snarare kommer med Black Op från Staterna.
  Det som är så korkat är att vi är ju långt fler än denna elit som vill bli av med oss och förslava vissa. Varför kan vi inte vända på det hela?

  Ytterligare ett frågetecken är. Om nu dessa planeter som sägs korsa vår bana, solutbrott, istid osv osv, vilket vi kanske inte kan rå på, men tusan vet, varför gör de då sig sådant besvär med att bli av med oss?

  Jag märker hur otroligt svårt det är att få människor att fatta att världen är inte som vi tror den är. Det finns de som jobbar för en helt annan agenda.

  Om man skulle ta alla som varit med om abductions, upplevt UFO, även andra intuitiva saker, hur betrodda blir de? Ja de flesta berättar inget. Där kan väldigt viktig info gå till spillo.

  Kan inte glömma det talet George Bush d.y. hade framför Vita Huset för flera år sedan, när massor av fotografer stod där och innanför fönstret så syntes en ET.
  Kamerorna riktades mot fönstret där de fick se "den" röra sig. Skrevs det något om detta sen? Nix, inte i Sverige i varje fall.

  Så ska vi nu lita till vår egen intuition och följa med dessa ETs eller inte. Jag brukar ta det som exempel hur stark min intuition är. haha.

  SvaraRadera
 5. Jag tror inte eliten ser de utomjordiska besökarna enbart som ett hot. Det finns någorlunda väl underbyggda uppgifter om att eliten samarbetar med en viss utomjordisk grupp enligt konceptet; "avancerad teknologi mot genetiskt material", där det genetiska materialet dessvärre tillhandahålls av oss människor, med eller emot vår vilja. Nu arbetar eliten med att dra igång en "disclosure", men enbart för att introducera den ufo-grupp som de redan har kontakt med, eller snarare med den hybridgrupp som är korsningen av dem själva och människor.

  SvaraRadera