2010-10-14

Inte IFO

Nu har även New York fått "besök" av någonting i skyn som man inte har en naturlig förklaring till.
Det är med andra ord UFO'n man sett och fotat/filmat. Ett UFO är ett UFO tills man har identifierat det, svårare än så är det inte..:)
IFO är raka motsatsen, ett "Identifierat flygande Objekt".. Fast de är inte lika roligt att prata om har jag märkt :):)

Jag finner det intressant, oavsett om det är snälla/blodtörstiga rymdvarelser, ett väldigt märkligt naturfenomen eller något superduperhemligt militärt experiment.
Men det finns mycket därute som är mer än svårt att förklara, det är ett som är säkert.

Det som hände i New York har även Aftonslasken rapporterat om, samt att det finns andra MSM-kanaler som visat det i rörliga bilder:Det finns mer att se på bl.a. denna sida.

/HCA

3 kommentarer:

 1. Den här gången var det kanske inget häftigt ändå. http://www.nypost.com/p/news/local/manhattan/kids_behind_the_ufo_umDRA39qHu7gFLYtZgIl5N#ixzz12R0DYsgR
  Till skillnad från

  Ha det fint! :)
  /Lisa

  SvaraRadera
 2. Linda: Läser man kommentarerna så är de inte övertygade om att det var ballonger, och det vad jag kan förstå från ögonvittnen.
  Ngn pratar om att ballongerna måste isf varit i storlek med en bil, vilket verkade aningen svårt att tro att man hade med till en lärare..:)
  Håller "ärendet" öppet lite till, men tack för tipset.

  SvaraRadera
 3. Lisa. Jo, efter att ha sett video nr. 2 så känns ballongteorin betydligt mindre trovärdig.
  Som du skrev så hade ballongerna kunnat vara fästa vid varandra till en början, men sen då? Även om den som sticker iväg från de andra skulle ha gått sönder och börjat läcka helium så finner jag deras rörelsemönster en aning för precist för ett möte mellan vindar, plast och gas.


  Och ja, att ingen rapporterande helikopter har några bilder på UFOt känns även det en smula otroligt.

  Fridens! :)

  SvaraRadera