2008-02-10

Lite Ron Paul-nytt

Ron Paul stänger tydligen definitivt dörren för alternativet att köra ett race vid sidan av republikanerna om han inte blir vald som deras presidentkandidat:
"Of course, I am committed to fighting for our ideas within the Republican party, so there will be no third party run. I do not denigrate third parties -- just the opposite, and I have long worked to remove the ballot-access restrictions on them.
But I am a Republican, and I will remain a Republican."

Lite synd tycker jag, men det kanske bara är min egoistiska sida, som önskar att fler får upp ögonen och sedan börjar leta egna svar och ställa frågor, och skulle gärna velat se honom stå i en debatt mot McWar och t.ex. Hellary....

Men, som han också skriver:
"If I may quote Trotsky of all people, this Revolution is permanent. It will not end at the Republican convention"
Ja, meddelandet har verkligen fått fäste. För den som väl öppnat ögonen och sett det sjuka system som finns idag, är det väl omöjligt att gå tillbaka.
Mao, så är det enbart flera som kan tillkomma och ingen som kan försvinna, enkelt uttryckt...

2 kommentarer:

 1. Jag fatta inte riktigt det där med att han var tvungen att försvara sin stol i kongressen. Blev han utmanad , som en duell , typ eller?

  SvaraRadera
 2. Strange lopp, jag citerar Lars Österman:
  "Ron Paul vill inte finna sig utanför kongressen eftersom det kunde användas emot honom med tanke på ron-paul-revolutionen, som måste gå vidare i nästa skede där nu flera nya kandidater kommer att försöka komma in i kongressen med samma argument som Ron Paul har kört med. De goda nyheterna är alltså de att flera andra nu kan komma att bli invalda med RP-revolution-vågen."
  Du finner mer där han beskriver detta också:
  http://larsosterman.blogspot.com/2008/02/ron-paul-sger-det-inte-rent-ut-men-drar.html

  SvaraRadera