2008-02-17

Mer skräckpropaganda

Uppdaterat: Se nedan
Satt och zappade bland kanalerna, och hamnade på National Geographic Channel. Där var det sista slutklämmen på programmet "Sex Grader Kan Förändra Världen"...
Av det ytterst lilla jag såg, så var det ingen tvekan om att det var en grym framtidsskildring om vad som kan hända om världen blir 6 grader varmare.
Ska kanske se den inatt, börjar 01.00, för att få en riktig bild av vad dom visar. Men, det lilla jag såg visade på att "koldioxidhalten de senaste hundra åren har gjort att vi är tillbaka på kritperioden" med en tydlig hänvisning till att dinosaurierna dog ut... Så det vet man nu var koldioxiden??
Flashiga bilder på ett New York under vatten, å då inga små Al Gore-mått med sex meter, eller IPCC´s farhågor på 6-9 dm, utan det måste ha varit 15-20 meter högt med vatten...

Ska skriva mer om detta när jag sett hela. Skit att videon (jepp, en gammal hederlig VHS) är lite krasslig med inspelningen, annars skulle jag verkligen kunnat gå igenom den ordentligt..

Har du möjlighet, titta på den. Går andra dagar och tider också, kolla här..

Uppdaterat:
Sett 25 minuter av denna film på två timmar nu, och blir alldeles häpen över halvsanningar, lögner, totalt missvisande bilder och andra dårskaper..
"Fossila bränslen är den största orsaken till koldioxidutsläpp" - Stor lögn.
Sen är det en riktig stolle som har mätt hur mycket koldioxid ostburgare orsakar i USA. I detta, så kommer det fram att metangasen är bra mycket jävligare, så man räknar om den med ekvationen 1 del metan är lika med 23 delar koldioxid, å så vips är allt koldioxid..!
Flygbilder över kärnkraftverk samtidigt som man förbannar koldioxid....men det är ju bara vattenånga som "bolmar" ut....

Snygga bilder och avancerade datoranimationer ska ytterligare spä på denna enorma lögn.
Fy fan...

Ska se den en annan dag, när jag är mindre irriterad....

2 kommentarer:

  1. Verkar vara en skön film :p haha

    SvaraRadera
  2. Jodu...
    En längre och utförligare "recension" kommer. Ska se om jag kan "banda" skräpet.:)

    SvaraRadera