2008-06-02

Citat...

Citat av Condie:
Condooleza Rice har tydligen under irakkonferensen i Sverige haft en förklaring till deras och alliansens närvaro i Irak:
"Well, vi är ju där på irakiernas inbjudan. Vi är där för att hjälpa dem att försvara sig mot fiender"
Det var rackarns vad missförstådda dom stackarna är.... Här har väl hela världen trott att deras första invasion handlade om att hjälpa Kuwait, och deras senaste för att få tag i massförstörelsevapen som Saddam skulle ha men inga hade. När det slog slint (USA´s lögner om dessa vapen blev pinsamt uppenbara) så skulle man fånga in denne Saddam för att bringa demokrati till det oljerika landet..
Allt detta trodde vi alla, när dom tydligen blivit inbjudna av de dom nu glatt dödar i hundratusentals.
Men denna inbjudan, vem/när/hur skedde den egentligen? Varför är deras bjudpresent då död, ockupation och elände? Mycket jag missat här tydligen...

Citat av nyheterna SR:
Satt hos farsgubben, och på radionyheterna (trogna P4 som alltid slumrar i bakgrunden oavsett program) så fick man höra om skogsbränderna som härjar i bl.a. Hälsingland. Inget konstigt i det, skogsbränder sker från och till (mer sällan på vintern dock)...
Nyhetsuppläsaren rapporterade i vanlig anda om antalet man som bekämpade branden, helikoptrar som hjälper till osv. Som slutknorr, så fick man in att "detta kan mycket väl vara en effekt av klimatförändringen". (Osäker på om det är ordagrant, men innebörden var densamma).
De statliga propagandaapparaterna verkar ha futtigt på fossingarna i sin hysteriska klimahotsjakt. Hur i hela friden kan man skylla skogsbränder, torr mark, eventuella pyromaner, eventuellt perfekt "skogsbrandsterräng" osv, osv på klimatförändringar??
Förekom det inga stora skogsbränder före 1900?
Men, som vanligt, så är det bara ett framkastat scenario utan vare sig verklighetsförankring eller ens ett uns till bevis eller indicier.
Men man göder den värsta brandhärden av dem alla, den totalt uppslukande klimathysterin.
Stäng ner den statliga radion och televisionen bums!

2 kommentarer:

 1. Etablissemanget har bara ett mål, att skrämmas! Alla kommisarier i vår sk. demokrati har blivit informerade om hur de skall skrämmas så mycket som möjligt! För att få lydiga och rädda människor. Vad bliva det av framtiden? Aj, aj vill inte tänka på det.

  SvaraRadera
 2. Framtiden baseras på vad vi gjort och vad vi gör nu, inget annat kan lägga grunden till en positiv eller negativ framtidsvision.
  Tyvärr så är läget så att de med politiskt och ekonomiskt makt har haft, och har, företräde att sätta framtidsagendan. Ju fler vi är som kan påverka andra, desto fler ögon öppnas för hur det EGENTLIGEN står till.
  Detta är en kamp som vi enbart kan vinna mark på, för har man en gång väl kikat bakom maktens solkiga gardiner så är det omöjligt att gå tillbaka till att vara en i mängden som tror på Al Gore, IPCC, Bush, Bildt, Reinfeldt, 9/11 Komissionen osv, osv...
  Det som oroar är att det går för sakta, och att etablissemanget fortfarande har kontrollen över media, som i en perfekt värld redan hade gjort publicerad slarvsylta av de som vill köra ekonomier, samhällen och människoliv över ättestupan.

  Ska bli rejält intressant att se om Aftonbladets påbörjade kampanj om tryckfriheten kommer ge något eko, så sanningar som dolts kommer upp till ytan.
  Är dock mycket tveksam.....

  SvaraRadera