2008-06-19

Den Svarta Dagen...

Vår Frihet Är Död

Den artonde Juni 2008 är dagen som det svenska folket förlorade sin frihet...
Denna dagen tog de som styr över Sverige beslutet som gör det möjligt att avlyssna all den kommunikation det svenska folket gör via telefon, sms, mms, e-post, internetsurfande, chattar och alla annan kommunikation som går över rikets gränser (= i stort sett all kommunikation).

All vår kommunikation kommer att filtreras så ingen, absolut ingen, kan verkligen undvika få sin privata korrespondens granskad. Det räcker. Där är kränkningen, där är friheten berövad, där går vi från en demokratisk frihet till en fascistisk kontrollstat.. Oavsett om din information som FRA filtrerar fastnar eller ej, så har man tagit bort min integritet. Den privata sfär som vi ALLA haft en grundlagsskyddad rätt till, finns inte längre.

Snart är vårt land världens mest övervakade nation.
Det land som vi varit stolta över för dess frihet, och internationellt erkänts ha ett demokratiskt och öppet samhälle har nu i realiteten störtats. Vår frihet är nu i händerna på de uppdragsgivare som FRA gör sina spaningar för. Vi vet inte vilka dessa är, eller ens om de är från Sverige..
Sverige har blivit utsatt för den värsta attacken någonsin vad det gäller våra frihet, inget historiskt krig kommer i närheten av detta totala frihetsberövande som våra folkvalda politiker nu gjort sig skyldiga till. De personer som gjort denna kupp mot det egna folket, är alla de som röstade för att detta skulle bli verklighet. De är de verkliga fienderna mot vår frihet, inte några terrorister eller andra grova brottslingar...
Dessa politiker har gått emot en massiv kritik från sina egna väljare, övriga befolkningen och samlad expertis. Remissinstansernas svar var övervägande mycket kritiska. Motståndet mot denna lag har varit utan motstycke i vår historia...
ÄNDÅ röstar man för. Man undrar verkligen varför, vad ligger det för verklig agenda bakom?
Det svenska folket kommer att tvingas självcensurera sig själva då risken för att känslig, privat information mycket större utsträckning användas mot oss. Vi kommer vara rädda för att prata helt öppet om våra känslor, åsikter, efrarenheter, önskemål gällande länder, personer, regeringar m.fl. för vi kommer aldrig någonsin veta vad/varför/när man spanar...
Företag kommer få enorma problem att kommunicera, då risken för att företagshemligheter läcker ut är gigantiskt mycket större än tidigare. Sverige kommer att så småningom stå utanför övriga världen, då företag vägrar låta känslig information passera våra gränser. Vi kommer få lida oerhört för denna kupp, inte bara frihetsmässigt utan även ekonomiskt.
Något som måste ändras/bytas, är vår nationalsång. För redan i första versen så kommer det framöver svårt att känna igen sig..."Du gamla, Du fria....". Att låta det kvarstå i original, är i så fall ett hån och ett stort hyckleri.
Det är en svart framtid vi har framför oss. Den "nätrevolt" som skapades senaste veckorna får INTE försvinna, utan den måste bli starkare, tuffare, grinigare, ärligare... Vi måste ta diskussionen ut mot arbetskamrater, vänner, släktingar.
Det är nu det verkliga kampen börjar.
JAG VILL HA MIN FRIHET TILLBAKA!!

13 kommentarer:

 1. Bra formulerat, ja det är fan nu kampen börjar. Jag ska börja alla mejl med en gedigen ordlista med olika "terrorkombinationer" följt av en personlig hälsning med namn på alla de som jobbar där och kan tänkas läsa , det blir ioförsig 900 namn.

  SvaraRadera
 2. I dare not kommentera... bomber och granater på FRA....

  SvaraRadera
 3. När börjar lagen gälla? Är det redan idag??

  SvaraRadera
 4. Strange Loop: Tackar... Jag såg ett "tips" på Aftonbladets forum, att man skulle skicka kopia på alla mejl till samtliga som röstade ja. Man kan ta det ett steg till, och nosa reda på deras mer privata e-postadresser alt skicka som valig post.
  Detta ska inte få tystas ned, utan vi måste höras och synas

  Henrik: Passa dig, denna blogg är under extrem bevakning av FRA och Riksdagen...:)

  Lina: Lagen sparkar igång i skarpt läge 090101, men då är det för sent... Att de som det svenska folket valt med ett förtroende så oerhört har svikit oss, och bara tar bort stora delar av vår frihet, gör att jag känner mig som en fånge redan...

  SvaraRadera
 5. Ja - lagen beräknas träda i kraft 2009, "samma år som Tyskland firar 20-årsminnet av DDR:s och Stasis sammanbrott", skriver Christoph Andersson på DN (http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2502&a=794124)

  "Enligt propositionen ska FRA även (bortsett från terrorism, min anm.)uppmärksamma information kring "försörjningskriser, ekologiska obalanser, miljöhot, etniska och religiösa konflikter, stora flykting- och migrationsrörelser samt ekonomiska utmaningar i form av valuta- och räntespekulationer".", skriver Christoph Andersson vidare.

  Jag hade lite svårt att greppa att lagen verkligen innebär att ALL trafik filtrereas genom FRA:s finurliga filter JÄMT och trodde först att jag fattat fel, men det verkar som det är så det är tänkt. Sedan ska allt in i deras jättehäftiga fleramiljonerkronorsdator och processas för att vaska fram ett diffust "yttre hot" som förmodligen bara finns i deras huvuden.

  I USA har dom det monstruösa NSA, som spionerade på amerikanska medborgare redan före 9/11-attackerna.(http://www.truthout.org/article/jason-leopold-nsa-spying-evolved-pre-911)
  Gissa om det hjälpte?

  SvaraRadera
 6. Tack Peter, för infon.
  Jag har precis kollat in Sitemeter... Hittills idag så har 1266 st varit inne å kikat! Undrar vart de kommer från, någon som vet?
  En del från USA, som kan ha med att jag skrev ett mejl till Infowars om vår bistra framtid.
  Just nu sitter jag mest paff, kan jag ärligt säga..

  Men, för att gå tillbaka till din info. Om Christoph har rätt, så kan man bara ana hur man ska använda detta fruktansvärda verktyg. "Klimathotet" är den springande punkten som kommer att innefatta ekonomiska kriser, stora flyktingströmmar, ekologiska obalanser självklart, konflikter... Allt förutsatt att IPCC´s sagor stämmer dock. Den ekonomiska krisen som är under uppsegling kommer pga klimathysterin, inte pga att klimatet förändrats. Resten är scenarion som ännu är väldigt osäkra bedömningar från en politiskt tillsatt klimatpanel som hittills haft väldigt fel.
  Inte fan är framtiden ljus...

  SvaraRadera
 7. En viktig sak som jag tror vi måste tänka på är att denna lag inte handlar om terroristbekämpning. Myndigheterna är inte på jakt efter terrorister för DE VET REDAN vilka de verkliga terroristerna är, det är deras egna uppdragsgivare. Nej, lagen är ett redskap för att utöva terror, att injaga skräck, lydnad, foglighet, passivitet.

  Att "spamma" sina egna mail med terror-relaterade ord (eller ord förknippade med andra presumtiva hot) kommer därför inte att ha någon effekt. Myndigheterna med FRA i spetsen söker inte efter vissa nyckelord så som har hävdats. Det är själva budskapet ATT de spionerar på oss som är det verksamma medlet. Ändrar man en enda bokstav i begreppet "War on terror" så blir det "War OF terror", dvs "kriget som injagar skräck". Nu ska svenskarna skrämmas till underkuvelse, men vi är ju så räddhågsna ändå, kanske resultatet blir det motsatta?

  Det jag själv kommer att skriva in i mina mail är istället en kort deklaration i stil med: "Förbjudet för obehöriga att ta del av innehållet i detta E-postmeddelande enligt den universella lagen om personlig integritet. Överträdelse bestraffas i enlighet med karmalagen."

  SvaraRadera
 8. "Jag har precis kollat in Sitemeter... Hittills idag så har 1266 st varit inne å kikat! Undrar vart de kommer från, någon som vet?
  En del från USA, som kan ha med att jag skrev ett mejl till Infowars om vår bistra framtid."

  kan det ha med det här att göra ?

  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=795699

  SvaraRadera
 9. Joakim: "Nej, lagen är ett redskap för att utöva terror, att injaga skräck, lydnad, foglighet, passivitet." Självklart.. Eftersom kritiken varit så extrem massiv från alla håll, men att man ändå tvingar igenom lagen, visar på ren desperation som inte har ett dugg med "vås säkerhet" att göra. Vad i jösse namn skulle kunna hända om dom lagt denna lag på återremiss för beslut i höst? Jo, kritiken hade kunnat bli ÄNNU mer massiv, vi hade kunnat samla ihop så många bakom oss så vi hade tvingat fram en folkomröstning, alternativt en skrotning av förslaget helt...
  Nu är ordern från NWO att denna lag SKA gälla, och då springer Reinfeldt, Bildt, Olofsson och de andra benen av sig för att göra sina hussar tillfreds...
  Nu har man blottat sig. Nu har man visat med pinsam tydlighet att de INTE styr landet för medborgarnas väl..

  SvaraRadera
 10. Strange Loop: Jo, jag såg DN :) Samma snyfthistoria i AB..:):) Har du fått ökad trafik också? Länkar ju till dig (och Kjell G Holmsten) från det populära inlägget...

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Kanske FRA-lagen är ett steg mot att ta kontroll och småningom strypa Internet?
  Såg ett intressant klipp på YouTube där en grupp hävdar att flera ISP'er nu offentligt bekräftat att planer finns på att avveckla och/eller göra användarna tvungna att betala, ungefär som dagens TV-utbud. Målet ska vara 2012. Frågan är hur seriösa de här gruppmedlemmarna är som gjort klippet, tjejens uringning är makalöst irriterande.

  Här är deras hemsida
  http://ipower.ning.com/

  SvaraRadera
 12. Det var förresten på Prisonplanet jag hittade den här grejen.

  SvaraRadera
 13. M: Inget förvånar mig längre. Att få med sig leverantörerna lär inte vara det svåra (de kommer tjäna mer), det svåra lär bli att genomföra detta utan en revolt världen över. Men... de kommer troligen göra på samma sätt som man gjort med många andra saker, vilket är att "testa" i några länder, som man gjort med kameraövervakningen i England, "terrorist-lagarna" i USA, FRA-lagen här osv...

  (Btw, jag har aldrig sett en urringning som irriterande, möjligen distraherande..:):)...)

  SvaraRadera