2008-06-09

Lite "out there"...

En liten teori, vild och kanske helt crazy....Men det får väl teorier vara?
Jordbävning har förekommit sedan 2007-11 i Kina, på Island, i Grekland, i Japan, i Indonesien, i England, utanför Sumatra, i Turkiet, i Nya Zealand , i Stilla Havet, i Karibien, åter i Japan, i Chile.... Detta är vad en enkel sökning på Aftonfablerna ger vid handen..

Dessutom vulkanutbrott i Ecuador och Chile....
Dessa två länder(Ecuador och Chile) finns att finna på Sydamerikas västkust.

Lägg nu till detta den information som cirkulerar om Planet X, även kallad Nibiru.
En planet som kommer att passera mellan jorden och solen, och gör så var 3 600:e år. Nästa gång ska då ske 2012. Man hävdar dessutom att man har fotograferat denna planet, nyligen...
OM detta har sanning i sig, så innebär det slutet för 90% av jordens befolkning. Jorbävningar och vulkanutbrottt kommer att ständigt bryta ut över hela jorden och himlen blir en mörk soppa av all stoft som far upp i atmosfären...
Bakgrunden till denna teori är sumererna och deras skrifter, och att mayakalendern slutar sin tideräkning just 2012.
Lösryckta delar lite här och lite där kanske, men det är som sagt bara en teori.

OM detta nu vore välkänt för jordens ledare, röd som blå, diktator eller demokratiskt vald... Hur ska dom reagera? Berätta sanningen och orsaka global panik, eller tysta ner och selektera ett litet fåtal som man kommer hjälpa överleva denna totala katastrof?
Självklart skulle deras val bli det senare.
Här har vi t.ex. brevet från den "norske politikern" som kan verka aningen svårt att ta till sig. Men handlar det om mänsklighetens överlevnad, vart går gränserna för investeringar, åtgärder?

Vi har även denna "fröbank" i Svalbard som sparas för eftervärlden, med naturligtvis det uttjatade klimathotet som en del i hotbilden för världens fauna.
Men, det kan ju även vara ett perfekt sätt att se till att när väl jorden återhämtat sig efter Planet X´s framfart, snabbare ska kunna börja ge oss mat igen...

Klimathotet.... verklighet, eller en del i denna gigantiska plan för att en mycket liten del av mänskligheten ska överleva? Jag anser att det inte är mycket sanning i deras sagor, om det är någon som missat det.
Hur kommer världens oljefält att må efter en global katastrof av denna magnitud? Inte så där särdeles bra kan man tänka sig... Då lär det vara högt på dagordningen att se till att de resurser vi nu har, sparas på ordentligt. Men eftersom man inte kan säga sanningen, att "spara på oljan, så vi har kvar efter Planet X" så var man tvungen att hitta på en annan orsak. In kom IPCC, med sina kraftigt styrda resultat som inte ens är bevisade. Paniken är alltså nära...
Utan energi (eller mycket mindre) så kommer en återuppbyggnad att ta extrem mycket längre tid. Då kan vi inte slösa bort den innan katastrofen...

Man kan även se hur nöjesindustrin inte tar i detta ämne. Man gör katastroffilmer om meteroiter, översvämningar, kraftiga klimatförändringar, orkaner, vulkanutbrott, jordens inre osv.. Men inte en enda film har (vad jag vet iaf) ens snuddat vid ämnet Planet X/Nibiru. Varför är det så tyst från en bransch som i detta katastrofscenario borde se fantastiska möjligheter?

Det är även ett märkligt sammanträffande att de två vulkanutbrott som jag beskrev ovan, mörkar himlen där man enligt teorin kommer se Planet X först med blotta ögat....
Ja, vissa påstår att det kommer att märkas succesivt att Planet X närmar sig. Fler jordbävningar/vulkanutbrott och kraftigare, samt på platser som inte vanligtvis är drabbade....

Som sagt, en teori. Som jag hoppas är helt åt helvete fel...

5 kommentarer:

 1. Allt tal om Planet X, Nibiru, behöver inte nödvändigtvis vara så "crazy" som ämnet kan te sig för den oinvigde. Det finns uppenbarligen en global desinformations- och propagandakampanj som pågått i flera år och där man inte sparar på medel för att nå ut med sitt budskap. Detta tyder på att myndigheter världen över tar saken på största allvar. Här är några av kampanjens viktigaste ståndpunkter:

  1. Det talas hela tiden om Planet X alias Nibiru såsom en stor och ensam PLANET. Mycket sällan får man höra talas om att det i själva verket är en STJÄRNA, en sol som är på ingående, dvs en följeslagare till vår egen sol. Myndigheterna har alltså lyckats med att lancera planetteorin och alla förväntar sig nu en inkommande planet. Det jag tror att vi kan förvänta oss är en stjärna MED tillhörande planeter.

  2. Myndigheter har också lyckats med att ge ett löjets skimmer över allt som har med Planet X att göra. Detta är en följd av hysterin runt kampanjen "ZetaTalk". Den bestod, kort uttryckt, av "mediet" Nancy Lieder som förmedlade budskap från en påstådd utomjordisk grupp från Zeta Reticuli. Budskapet var att Planet X skulle passera jorden år 2003 och orsaka ett polskifte med därtill hörande förödelse. Detta skedde som bekant inte och folk drar därför öronen åt sig när ämnet kommer på tal.

  3. Just nu lanseras som bäst kampanjen att år 2012 innebär en omvälvning för mänskligheten. Somliga sätter också årtalet i samband med Planet X/Nibiru. Men eftersom myndigheterna så starkt sätter ljuset på denna tidpunkt så drar åtminstone jag följande slutsats; ingenting som har med Planet X att göra kommer att inträffa det året. Istället kan man förvänta sig att något sker INNAN eller möjligen EFTER det årtalet.

  4. Myndigheter vill gärna sätta fokus på ett visst årtal men det man kan lära sig av historien är att PASSAGEN av himlakropparna i fråga är en process som tar ca 100 år i alla sina stadier. Jag har sammanfattat några betraktelser av Planet X/Nibiru i en tråd på IA's forum, men, och det är viktigt att understryka, även detta är dock teorier.

  SvaraRadera
 2. Varför är alla astronomamatörer så tysta då?
  Ja e skeptisk.

  SvaraRadera
 3. Om amatörastronomer: Objekt förknippade med Planet X kommer in från ett begränsat område på södra stjärnhimlen. Enligt astrofysikern James McCanney så är det endast möjligt att göra bra observationer av den delen av rymden under maj månad varje år och från positioner relaterade till Antarktis. Jag är också skeptisk men mest i fråga om den sparsamma informationen som kommer allmänheten till del.

  SvaraRadera
 4. Tack för all info Joakim, mycket intressant läsning. Vad liten man känner sig, när det är prat om en wobblande jord, smältande ber och "skvalpande" oceaner. Finns ju inte ett skvatt man kan göra liksom..

  Ang amatörastronomerna, Kjell, så har jag inget bra svar. Inte kollat upp om det verkligen är tyst i de kretsarna....
  Men att det är tyst i media osv är väl inte en högoddsare.

  SvaraRadera
 5. "Världen går inte under med en smäll, utan med ett gnäll", som poeten sa. Man kommer nog att vakna, snyta sig och gå till jobbet år 2012 också, tror jag, även om det kan se extremt ut just nu...

  SvaraRadera