2008-06-04

Kerpner, igen..:(

Jaha....
Så var han i farten igen, mannen som till vilket pris som helst ska sänka koldioxidhalten. Utan att det ens finns bevis för ett klimathot så har han tidigare menat (enligt mig)att det är mindre viktigt med människoliv i miljontals, bara koldioxiden hejdas i sin ökning.
Fritt drar han paraleller mellan Churchill, Hitler, Roosevelt och klimathotet. Nu är det inte Hitler som är motståndaren, utan koldioxiden.
Det gick då att tvinga om produktionen från civil tillverkning till militär, så då är det inga problem att göra typ samma sak nu.
Pearl Harbour, orsaken som gjorde att USA gick med i kriget, lät man ju hända för att just kunna kriga. Bankirerns i USA finansierade både Hitler och USA, bland annat Prescott Bush (George W Bush´s farbror). Prescott åkte dit för detta också, men kunde ändå bli senator senare...
Hade han ens denna lilla kunskap innaför pannbenet, så skulle han kanske inte jämföra dessa. Men vad kan man begära från en lakej från vår nya världsreligion, som enbart vill gå med plakat som skriker ut att "Världen går under!" och sedan troligen sko sig på allas rädsla som han medverkar till att plantera i den lilla människans klena sinnen. Algoreism har jag hört detta kallas... Men jag tror att Kerpnerismen är mer uttalat människohatande och föraktfull mot vår livsgas.

Det lyser igenom att hans högsta önskan är att kuva människan, ransonera allt, styra allt för klimatets skull (och sedan egen vinning "på köpet"?).
Tänk att det är så lätt att förvrida sinnet hos människan, få dennes psyke att svälja allt okritiskt, utan bevis, utan logik, utan vanlig sans..
Extrema klimatfundamentalister, usch...

5 kommentarer:

 1. En illa påläst knäppskalle, Kerpner. Men vad kan man egentligen vänta sig av tidningar som Aftonbladet och Expressen. De duger till att recensera Melodifestivalen, knappast till något annat.

  SvaraRadera
 2. En som vågar tala ut om klimathysterin är förre VD´n för Sandvik som skriver i Dagens Industri...

  "Vi är inte övertygade om att koldioxid har det avgörande inflytandet över vårt framtida klimat."

  http://di.se/Nyheter/?page=/Artiklar/Debatt___Varfor_skulle_koldioxid_vara_skadligt__.aspx%3FArticleID%3D2008%5C06%5C04%5C287256%26words6SectionID%3DEttan%26menusection%3DStartsidan%3BHuvudnyheter


  /Journalisten

  SvaraRadera
 3. Han får idag stöd av ännu fler "höjdare" inom näringslivet..

  http://di.se/Nyheter/?page=/Avdelningar/Artikel.aspx%3Fwords6sectionid%3Dettan%26smallscreen%3D0%26menusection%3Dstartsidan%3Bhuvudnyheter%26articleid%3D2008%255C06%255C05%255C287466

  /Journalisten

  SvaraRadera
 4. Känns lite obehagligt att läsa denne "miljötalibans" utgjutelser, ja. Sen kunde inte mitt språkliga pettimeteröga inte undgå att lägga märke till att han i likhet med många andra idag förvandlar hjärnprocesserna till ett substantiv - "krigstänk" istället för "krigstänkande." I mitt framtidssamhälle skulle såna som han ligga risigt till, sörrö ;)

  ps: Prescott var Georges farfar och inte hans farbror, om jag inte har helt fel. Dessa herrar planerade en fascistisk kupp i USA samtidigt som de också, som du skrev, stödde Hitler.

  SvaraRadera
 5. Joakim: Dessa, tyvärr,vällästa alster för den stora massan har till syfte att kontrollera flödet av information. Ett hopkok mellan de stora tidningarna och TV-bolagen, sammankittat av en för mig ännu okänd agenda, ska se till att informationen till oss är dels kontrollerad och hårt styrd. Tänk om motivet från dessa mediaföretag hade varit att rapporteras sanningen, vad världen skulle sett bättre ut...
  Kerpner tillåts köra sina haranger oemotsagd för att det främjar hysteriagendan som nu råder. Grundorsaken kan vara flera, såsom peka oil, planet x eller nåt helt annat..

  Journalisten: Kollade in Di. Tack för länkarna. Uppfriskande att läsa, även kommentarerna. Alarmisterna hade inget annat än gammal skåpmat och okvädningsord att delge alla. Märkligt att det är så många som vill ha ett helvete ekonomiskt och socialt...

  Peter: Rätt där med med Prescott..:)
  Ja, undrar hur dessa människofientliga alarmister ska "tas om hand" senare, när domedagen inte kommer. Dom får speeda på detta grymt mycket för att komma ikapp sina förutsägelser. Kalla in HAARP kanske, fabricera bevisen...?
  Kvittar ju vad den verkliga vetenskapen visar, klimatreligionen har ju bestämt sig och då kvittar det vad töntiga vetenskapsmän å en sån sak som en fjantig verklighet visar...
  Algoreismerna tuffar på i vanlig, hjärntvättad takt.

  SvaraRadera