2008-06-14

Flyget är i fara

Detta bör rendera i massjubel från klimatizterna, som för klimatets välbefinnande helst skulle se att vi slutar flyga, åka bil, värma husen, åka båt, ja allt som har med koldioxidutsläpp att göra.

Att det i en förlängning innebär enorma tragedier och katastrofer ekonomiskt sett gällande varor, resande, massarbetslöshet, svält, oroligheter/krig mm är väl priset det ska kosta för att minska utsläppen av livets gas som dessutom inte är bevisade ha ett jota med en (sedan snart tio år avstannad) temperaturökning att göra.
Det höga oljepriset är den direkta orsaken, men ska man på det sen lägga på dyra utsläppsrätter så blir ju inte effekten att bolagen klarar sig bättre.
Dyrare transporter av vare sig det gäller människor eller varor innebär automatiskt dyrare varor och tjänster. Vi kommer därmed handla mindre, vilket i sin tur får effekten att vissa varor inte får köpare. I sin tur får detta ytterligare företag att avskeda folk alternativt slå igen helt, vilket blir fler i arbetslöshet..
I ett första skede handlar det om "kapitalistvaror", icke livsnödvändiga prylar, som får på foten av marknaden men det kommer självklart att slå igenom på saker som att mat, kläder och boende blir väsentligt dyrare. Vi kommer inom några år att enbart ha råd med det mest nödvändiga, som får ekonomin att allvarligt stanna av ytterligare och ännu fler får en arbetslös framtid.
Men, det blir ju mindre utsläpp av koldioxid. Så för att rädda mänskligheten ska vi offra miljoner människors trygghet, ekonomi och liv.
Inte sådär vidare amrt enligt mitt tycke....

6 kommentarer:

 1. Tredje världskriget pågår här och nu, det utkämpas med vädervapen. I syfte att skapa en fasad, en "cover-up" för att kunna fortsätta med dessa fega övergrepp så har man tagit fram myten om koldioxiden. Vi övertygas om att koldioxid orsakar global uppvärmning, som i sin tur ger upphov till stormar, översvämningar och torka. Merparten av jordens befolkning har svalt denna lögn.

  SvaraRadera
 2. Dessa vädervapen är absolut ett intressant scenario, men jag kan för lite om det. Kollat ang HAARP, och det verkar finnas stora "möjligheter" med den typen av "maskiner", sen finns det "chemtrails"-spåret som säkert kan ha en effekt. Eller de två tillsammans kanske?
  HAARP finns ju utspritt i hela världen vad jag förstått, även i Sverige och Norge. Chemtrails förekommer också det över jordens mest befolkade områden...
  Är det då ett krig mot människan, utan ett specifikt land bakom, mer eliten mot den lilla människan. Avfolkning som är motivet?

  SvaraRadera
 3. Att avfolka jorden är en möjlig teori. En annan är att makteliten inte är helt enad, det kan finnas två eller tre huvudgrupperingar som "delat upp jorden" men som ligger i konflikt med varandra. Kina har makten att sänka dollarn permanent men USA kontrollerar vädervapnen, därav konflikten. Troligen finns det väl ännu fler motiv som spelar in i det hela.

  SvaraRadera
 4. Nu har jag läst en artikel där det sägs att ÄVEN KINA har vädervapen!! Därav alla oförklarligt häftiga stormar i USA den sista tiden. Är det så här tredje världskriget utkämpas och vad händer med jonosfären och jordklotet när de försöker framkalla allt kraftigare effekter?

  SvaraRadera
 5. Skrämmande...
  Naturligtvis är det möjligt, trots alla förstå-sig-påare som anser det vara omöjligt. Samma sa man om bilen, atombomben, datorutvecklingen, månresor, marsresor osv, osv. Å det var inte på stenålderna man ansåg det omöjligt, utan det handlar om mindre än 80 år till 30 år sen för vissa saker.
  Det är ju det perfekta kriget, där ingen ens vet om att det pågår. Ingen mediabevakninge som stör, inga organisationer som "lägger sig i", alla är billiga civila offer istället för dyra militära...
  Stämer det, då ligger vi alla risigt till.
  (Undrar om FRA kan stoppa detta??)

  SvaraRadera
 6. Ja, tänk om FRA kunde börja göra lite verklig nytta för en gång skull ;)

  SvaraRadera