2008-06-27

Esoteric Agenda

Esoteric; esoterisk, mystisk, förbehållen ett fåtal invigda.
Agenda; dagordning, föredragningslista, lista på frågor som skall diskuteras vid ett sammanträde

Nu kan man se denna filmen, Esoteric Agenda, på Youtube. 13 delar på vardera ca 10 min. I filmen tar man upp saker som blodlinjen som finns mellan kungahuset i England och samtliga presidenter i USA, hur utbildningsväsendet är uppbyggt för att stimulera vänster men inte höger hjärnhalva, och inte minst tar man upp elitens planer på befolkningsreducering. Detta når man dels genom Codex Alimentarius (sök gärna, länkningen verkar inte funka just nu...).
I Codex-programmet så kommer man att tvinga alla som vill sälja kött att använda tillväxthormoner, antibiotika i förebyggande syfte (och en sak till som jag nu glömt). Klimathysterin ligger också med som en stor aktör i detta hemska arbete..
Det är absolut värt två timmar av din tid att titta på denna film (del 1)! Rekommenderas till alla som vill veta mer sanning....
(Funkar tydligen inte å lägga in från YT..)

7 kommentarer:

 1. Jag har kommit till del 6 nu, en intressant och upplysande video. Men, jag har något i bakhuvudet som säger att det KAN vara desinformation, dvs sanning blandat med osanning i ett visst syfte. Till exempel är jag osäker på om frimurare och Illuminati verkligen är hjärnan bakom "agendan", är dessa organisationer kanske endast "syndabockar"? Att de federala bankerna är av ondo är nog säkert emellertid.

  SvaraRadera
 2. Min lilla tes:
  Hjärnorna tror jag är bakom dessa suspekta sällskap såsom Frimurarna, Skull & Bones, Bohemian Grove, Bilderbergergruppen m.fl.... Illuminati är sen gruppen bakom dessa grupper, och bakom dessa igen så finns helt frankt de stora bankirerna som de facto äger länder. Det är de som är de verkliga"hjärnorna" (har för mig det nämns också, kanske senare i filmen)...
  Men, de frotterar sig även i de olika grupperingarna på ett eller annat vis, kanske för att smörja sina adepter inom näringsliv och regeringar eller helt enkelt se till så de sköter sig. Visar sig den verkliga Eliten, så får det en större effekt på de som konkret ska genomföra de viktiga och vidriga agendorna.
  Ungefär som ett företag. En hög chef som är osynlig får mindre inflytande än den som engagerar sig, visar sig och bryr sig (Kamprad som exempel). Så det är liksom både och, de syns men deras verkliga "storhet" döljs genom att man vill ha fokus på de mer mystiska och "kittlande" klubbarna. Kan inte bevisa tesen, utan det är mer känslan jag fått det senaste året, då jag vaknat till.
  Rockefeller är ett släkte som ofta figurerar i än det ena å än det andra sammanhanget, och kan mycket väl tillhöra den verkliga Eliten (i deras ögon) och som sas går ner till sina knegare för att gjuta mod i dom och entuiasmera dom ytterligare...
  Som sagt, en tes jag har nu.

  SvaraRadera
 3. Skulle tro att din tes är mycket nära sanningen. Klubbarna står för mysticismen men det är i slutänden det råa pengasystemet som styr. En av de mer betydande "klubbarna" som ofta glöms bort är säkerligen katolicismen; djävulens kyrka (om man får uttrycka sig så). Jag är nu på del 10 och kollar vidare.

  SvaraRadera
 4. "Vad kan vi göra mot denna ondskefulla elit?"
  Det är lite av domedagsstämning, och kanske passar det eliten perfekt! Slå i folket passivitetens gift "skrifter som visar på ondskan" och de börjar droga sig, blir sjuka, misshandlar, mördar, går på antideprisiva medel, blir passiva mm.
  Dessa filmer passar eliten perfekt, en del är sant och en del är lögn men vad är vilket?
  Vilsna, rädda, hypnotiserade människor som inte ids göra någonting är perfekt!
  Gör någonting och följ med den 16 sep. Till riksdagens öppnande! Följ politikerna när de skall äta och festa, väsnas! PROTESTERA!

  SvaraRadera
 5. Herre Jesus, Esoteric Agenda måste vara den sämsta konspirationsdokumentär jag sett på länge. Det fanns en del intressanta partier med information som jag inte kände till, men 95% av filmen är bara lögn/halvsanningar/skräp. Hade den varit tio minuter lång hade den kanske funkat.

  SvaraRadera
 6. Anonym den 15 augusti 2009 01:1: Ska se den igen, men du kan väl åtmindstonde ge några tips på vad som är lögn/halvsanningar/skräp?? Gärna med iaf någon annan, motsägande källa angiven...

  Mtp att 95% var skit, så lär det ju inte vara ett problem. Tre-fyra st stora exempel räcker gott..

  SvaraRadera
 7. Hmm, "Se" ovan är jag, bloggägaren..:)

  SvaraRadera