2008-05-26

Massdöd, ett vapen mot koldioxiden?

Är Joachim Kerpner en förespråkare för massdöd och befolkningsreducering?
Så kan man, bland annat, uppfatta denna artikel av honom i Aftonbladet.
Saxat från artikeln:
"Våra koldioxidutsläpp ökar i raketfart. Sedan millennieskiftet har de stigit mer än 20 procent. I dag är det nästan bara EU-länderna som minskar sina utsläpp."
Jahapp. Utsläppen har ökat med 20%, men temperaturen har legat i det närmaste stilla... Hmmm, bör inte det få Kerpner att inse koldioxid inte alls är klimatdrivande enligt IPCC´s datamodeller?
För inte kan det vara så att Kerpner gått på att en höjning av temperaturen sker till stor del pga våra koldioxid utsläpp, medan lägre temperaturer har en naturlig förklaring i en inaktiv sol? För det är så man säger nämligen... Så när solen är inaktiv, då räknas den med i ekvationen, men när den är aktivare så räknas den bort till "förmån" för koldioxid... Logik daggmask, typ..
"Situationen förvärras av att jordens befolkning stiger kraftigt. I dag är vi 6,6 miljarder, i mitten av århundradet troligen nio miljarder."
Visst förvärras situationen, särskilt om man ska ta till idiotiska galenskaper för att hindra utvecklingen för majoriteten av världens befolkning. Fler som föds in i svält, misär och lidande. bara för att vi sak minska ner på en livsgas, vars "skyldighet" är obevisad och som har fler saker som tyder på att den är oskyldig.
I ljustt av detta obevisade scenario ska man döma kanske miljarder människor till döden genom påtvingat lidande. Fy fan...
Dessa alarmister måtte bara älska Nord-Korea och Kina, med sina massavrättningar och den påtvingade misären mot folket....
"..vi måste strypa utsläppen inom flera områden samtidigt: transporterna, jordbruket, skogsbruket, energiförsörjningen, industrin. Kraftigt höjda bensin- och dieselpriser är bara början. "
Detta ska ske innan 2015, oavsett om det finns ett fullgott alternativ till bensin/diesel. Etanolen är redan fastställt att den orsakar lidande och mer utsläpp än bensin/diesel, så den kan vi bocka av som "förbrukad, beprövad idé som förkastas".
Vad är effekten för de fattiga länderna med denna typen av tankar? Jo, mer svält, mer lidande och mer krig. Summan av detta blir färre människor, vilket passar agendan kanon eftersom det då per automatik blir mindre utsläpp av koldioxid....
Jag blir rädd för sådana här människor!

3 kommentarer:

 1. Den ena galenpennan efter den andre kommer fram i Aftonbladets och andra mediers klimatfacism. Att de får hålla på beror på den konsensuskontrollerade medieeliten. När och hur ofta får motståndarna mot rådande konsensus komma till tals? Allt för sällan. Kan inte du eller någon annan skriva någon debattartikel i frågan? Ni som har vassa pennor och kunskaper.

  SvaraRadera
 2. Undrar jag om en sådan artikel skulle komma med? Har försökt, då via lokala tidningar här i Värmland (vf.se, nwt.se) men de kommer inte i tryck. Även enkla "insändare från läsare" stryks tydligen...
  I MSM är det nog ytterst svårt att få in en kritisk artikel till AGW, särskilt om man inte har en snajdig titel att slänga sig med.
  Mejlar oftast direkt till de jag "hoppar på" (även Kerpner om denna artikeln) men det är även där väldigt tunnsått med svar, trots att jag har en hövlig och lugn ton. Gunnar Andersson på expressen var en av få som svarade, men trots två löften om bättre svar från honom så har det inte kommit fler mejl från honom.

  Man undrar vad styrmedlen är, som gör att man inte svarar på underbyggda, kritiska argument? Vad är journalisternas förklaring till att förbigå kritik med tystnad, de som ska vara sanningens och folkets främsta vapen mot etablissemanget?
  ATT dessa styrmedel finns är jag övertygad om, men undrar VAD de är för något....

  Väntar bara på att forumet på Aftonbladet kommer stängas ner, eftersom AGW-kritiker få fritt spelrum där. Vissa trådar har "försvunnit" när kritiken blivit stark, sann och därmed obehaglig. Då får man börja om igen, vilket tar tid och kraft. Men, det är väl det som är meningen.
  Kommunala forum har drabbats av nedsläckingar, fel och krascher när klimatdiskussioner kommit upp i varv.
  Men det är väl som allt annat konstigt, bara tillfälligheter...

  SvaraRadera
 3. Joachim Kerpner ser sig troligen som en miljöriddare som modigt går till strid för att rädda den så gasbemängda och överhettade planeten. Kerpner har säkerligen svalt hela växthusbetet; "hook, line and sinker". Jag gissar att Vetenskapen och Etablissemanget är Kerpners gudar, och dessa anses inte kunna ha fel. Kerpner tror fullt och fast på att växthusgaser orsakar jordens uppvärmning.

  Vad är styrmedlen, som gör att journalister ständigt följer mittfåran och regelmässigt undviker all kritisk debatt? Troligtvis ligger förklaringen inte längre bort än löneutbetalningen. Den journalist som avviker från den etablerade "sanningen" blir snart degraderad eller uppsagd. Chefen som säger upp honom har i sin tur press på sig från sin överordnade, som i sin tur har ögonen på sig från större nyhetsmedier osv, osv...

  SvaraRadera