2008-01-23

Den definitiva spiken...

...i Al Gore´s trovärdighetskista är härmed till fullo fastnitad...!

Enligt bloggen Moderna Myter (som hänvisar till källan hawaiianreporter.com) har denna hycklande f.d. vicepresident nu köpt sig en bostad till.
Denna gången så är det lägenhet i ett komplex som ligger något stenkast från stranden i San Francisco!?
Vart tog hans egen, sanna rädsla vägen över att havsnivån ska höjas med över sex meter?

4 kommentarer:

 1. ...Al Gore with his 20-room mansion in Tennessee with its 221,000 kilowatt-hours of energy usage in 2006, more than 20 times the national average of 10,656 kilowatt-hours.

  Minionhood for the global elite has its privileges.

  http://www.truthnews.us/?p=1787

  SvaraRadera
 2. Hej , jag förstår inte riktigt det här med klimat bluffen. Vem ligger bakom detta fenomen och vem tjänar på det. Menar ni att problemet är att folk tror att det är människan som är ansvarig för globala uppvärmningen ?Är det inte bra att göra så mycket som möjligt för miljön hur som helst?

  SvaraRadera
 3. Lars: Visst föregår han med gott föredöme..:)

  Strange loop: Absolut ska vi göra vårt yttersta för att inte förstöra miljön. Dock är fokus i debatten på koldioxiden, och att den skulle vara det avgörande för att temperaturen går upp.
  Det senaste är att det komer kosta varje medborgare i EU 3 euro/veckan för de åtgärder man ska göra för att komma till rätta med detta problemet. Man räknar med att dessutom få in 50 miljarder euro årligen i att sälja utsläppsrätter till företagen....
  Konkret, så blir det på 12 år (vilket är det tidsrymd man angett från IPCC att vi har innan det är för sent) nästan 30 000:- i ökade kostnader mm för varje EU-medborgare i åldrarna 0 år och uppåt.
  (Jag har en egen teori, som jag håller på att skriva ett långt inlägg om.)

  Denna hysteri och rädsla man vill förmedla via Al Gore och IPCC är dessutom baserat på gissningar.
  De framtida ökningar av temperaturen man påstår ska komma, är projicerande modeller av dessa gissningar. Man kan inte presentera bevis för att koldioxid är den ingrediens som orsakar en ökning.
  Dessutom så finns det rapporter som påtalar att koldioxid ökar först EFTER en temperaturökning, sen minskar halten av denna gas under tiden som temperaturen ökar...

  Ja, jag skulle kunna skriva mycket om detta..:)
  Men kika dels på tidigare inlägg här, men kollain Klimatsvammel, Klimatbluffen och Moderna Myter i min länklista.

  SvaraRadera
 4. Här är ett program som jag tror att du skulle tycka är intressant. Det är Michael Coffman, som är expert på ekologiska system,som intervjuas av Henrik Palmgren på Red Ice Radio. Han pratar bland annat om "hockeyklubbskurvan", proportionerna mellan de olika växthusgaserna och den danske forskaren Henrik Svensmarks teorier om solens inverkan på molnbildningen. Han verkar ganska trovärdig, tycker jag:
  http://www.redicecreations.com/radio/2008/01jan/RICR-080113.php

  förresten - här är min(a) mail, om du känner för att skriva till mej någon gång: peterikarlstad@hotmail.com, anderssonorpeter@gmail.com

  SvaraRadera