2008-01-13

Film från ett FEMA Camp

Vad i h-e ska dom med denna typen av anläggningar till? Mina egna reflektioner gick direkt till koncentrationsläger, och WW2...
Men detta är i USA, 2007.

5 kommentarer:

 1. New World Order .

  SvaraRadera
 2. Det är förjävla sjukt, har kolal trunt på en del av dessa filmer och hela NWO grejen och det är sannerligen obehagligt. Det skulle inte förvåna mig det minsta om det är jävelskap på gång. Men hur får man folk att öppna ögonen? Halva planeten är ju idioter som inte tänker.

  En fråga som jag inte riktigt förstått, varför skulle FEMA vara dem som ansvarar för denna sorts anläggningar osv Om det är koncentrationsläger det handlar om?

  SvaraRadera
 3. NWO är inte längre en hemlighet för oss "folket". De saker som konspiratornerna sa för 5-10-15 år sen är inte längre ngt man garvar åt, är hemligt eller en "konspiration". Det är verklighet och nu ska vi bli övertygade om att en Världsregering, en världsvaluta är nödvändig för att vi ska komma ur den här finansiella krisen. Efter 9/11 var folk i mass-psykos och tillät sin regering att göra vad som helst, "bara de håller oss trygga här i USA". Nu kör de på samma psykologiska spel som då. Fast nu är det en "ekonomisk 9/11" som bara kommer att bli värre. Sök på "New world order" på HeraldTribune.com, Wallstreetjournal.com, FinancialTimes.com osv. osv.
  Där erkänner globalisterna själva att en skugg-världsregering har verkat i det tysta och att en ny världsvaluta är nödvändig för att få den "ekonomiska krisen"(som de själva skapat).

  Öppna ögonen människor. Obama tog inte hem trupperna och kommer inte göra det heller. Han kommer inte gå ur NAFTA(north american trade argreement) som han lovade. Listan kan göra hur lång som helst. CHANGE och HOPE är inte for the better for the little guy.
  "The deception of Obama is so great that if he only wears the right tie, positions himself correct, says the right words, and drives it and drives it on. The avarage American will swollow the bate, line, float and sinker."

  If you wanna belive him and his banksters, knock yourself out! I dont belive a word they are saying!!

  SvaraRadera
 4. Kenny: FEMA enligt svenska Wikipedia:
  "FEMA, Federal Emergency Management Agency, är en myndighet i USA under Departementet för inrikes säkerhet som sätts in vid större katastrofer och/eller krig. Den har hand om bland annat upprensningen av strålningsdödade kroppar vid kärnvapenkrig, och infrastruktur under och efter katastrofer. Säkerställa vatten, el, kommunikation och vägar under/efter krig och katastrofer."

  De måste helt enkelt vara förberedda. Den kollaps som är inom ekonomin kommer troligen bara bli värre, med extrema påföljder i USA. Man pumpar ut massvis med pengar, som så småningom kommer ge effekten att pengarna blir mindre värda....
  Lägg detta ihop med att väldigt många blir utan jobb, varorna dyrare, lönerna lägre för de som har jobbet kvar, fler skatter mm pga klimatpolitiska åtgärder osv osv, så kommer det inte dröja förrän folket i USA har kommit till en verklig "tipping point" och gör grym revolt.
  Ha då i åtanke att medborgarna i USA har en otrolig mängd vapen...
  I nuläget kämpar man med näbbar och klor för att hålla befolkningen ovetande om de verkliga orsakerna och de kommande effekterna, men de kommer inte kunna hålla ställningarna hur länge som helst.
  Genom internet väcks fler och fler upp, och de ser den smutsiga verklighet som man vill mörka.
  Resktioner ses i flera andra länder, där befolkningen inte är lika flata. Italien t.ex., där man attackerade välavlönade chefer som inte gör allt för sina anställda..
  Detta växer, snabbare och snabbare.
  Denna utveckling har man vetat om länge, det går inte att undvika. Så när det väl brister så är FEMA redo att dels ta emot upprorsmakare, men de har även laddat upp med 100 000-tals, vad det verkar som, likkistor..
  http://www.youtube.com/watch?v=od29Ece8OsE

  Joker: Precis...
  Detta NWO som man påtalat under lång tid, varnat för, visat på tecknen och även vad effekterna blir, har mötts av hånskratt, skakande huvuden och att man blivit inkastad i facket märkt "Foliehatt/tokig konspirationsteoretiker"...
  Jag bryr mig inte nämnvärt över det, jag vet att det är de som är mest rädda som är mest avståndstagande.
  Eller att de vet att de vinner mest på att det är rätt, de egoistiska och giriga typerna...

  Det finns idag ingen politiker på hög nivå som är ärlig och verkar för sitt folks bästa. Tyvärr...

  SvaraRadera
 5. jag set på youtube att de har en lista som heter the red list!! du vet något om den ellar har den på er dator kan ni skicka den till mig?

  SvaraRadera