2008-01-11

Nu börjar smutskastningen...

CNN rapporterar om några nyhetsbrev man påstås funnit, där Ron Paul ska ha skrivit rasistiska kommentarer och även skrivit illa om homosexuella.
Att Ron själv säger att han aldrig skrivit detta, och att han inte har en aning om vem som gjort det, bemöts av David Gergen på CNN :
"I must say I don't think there's an excuse in politics to have something go out under your name and say, 'Oh by the way, I didn't write that."

Det kvittar alltså om han skrivit det eller ej. Så länge det är på ett papper från hans stab eller liknande så ska han stå till svars...Jösses..
Har man den inställningen, då är det fara å färde med tilliten. Jag kommer låsa in mina brevpapper i ett kassavalv i fortsättningen.

I nyhetsbrevet står det vidare bl.a:
...describes carjacking as the
"hip-hop thing to do among the urban youth who play unsuspecting whites like pianos."

Verkar som konkurrenterna är ivriga att få honom lite smutsig, dom kanske vet om att blir det rösträkning i Iowa och New Hampshire så är "risken" att Ron fått majoritet..
Hur svårt kan det vara att förfalska ett nyhetsbrev från 1992 egentligen?
Hade det handlat om en tv-intervju så hade det inte varit snack om saken. Men dom har inget på honom, så då måste man tillverka eget...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar