2008-01-14

Ytterst märkliga bilder...

Ramlade över något som ser helt knasigt ut...
Detta är en närbild....(87 möh)

Visst ser det ut som en grön man (staty?) i mitten av bilden?
Å nästa bild....Visst ser det ut som nån form av strukturer? Väggar??...(214 möh)


...å sist en vybild vart jag fann dessa märkligheter....

Det som är absolut mest knasigt, är att de två bilderna ovanför visar sig i skuggorna från molnen??? Finns det nån som har en vettig förklaring till detta? Det är liknande saker i varje skugga mer eller mindre.....

Jarvis Island är under Amerikansk flagg: "unincorporated territory of the US; administered from Washington, DC, by the Fish and Wildlife Service of the US Department of the Interior as part of the National Wildlife Refuge system"

Vill du kolla själv, skriv in Kiribati. Då ska Jarvis Island bli synligt på skärmen. Om inte, så ligger det i närheten där iaf.

Att skriva in bara Jarvis Island funkade inte för mig iaf. Då fick jag frågan om jag menade Palmyra Atoll. Tar du till Palmyra Atoll, så ligger denna lilla ö 794 km söderut, lite åt öster...

4 kommentarer:

 1. Detta är ett vanligt fenomen i Google earth . Sådana microchips mönster dyker upp lite här och var troligtvis något slags pixelartefakter.

  kolla här:

  http://bbs.keyhole.com/ubb/showthreaded.php/Cat/0/Number/450858/page/0/vc/1

  SvaraRadera
 2. Detta är mest troligt, håller jag med om.
  Nu blev tyvärr bilderna mycket mörkare på bloggen, än vad dom är i verkligheten. Just "statyn" tyckte jag var framträdande. Tyckte mig kunna se andra "figurer" också, men där kom jag på mig själv ha för livlig fantasi..:)
  Kollade määäängder av samma typer av molnskuggor, men kunde inte finna en enda till som såg ut så här. Har väl inga teorier om vad det skulle kunna vara annars, tyckte det bara var märkligt...:)

  SvaraRadera
 3. Måste erkänna att när jag såg data sjön i tennessee för första gången så var jag övertygad att jag hade hittat en Alien-bas. Det är dessa stunder som är storheten med Google-earth.
  Har dock hört att några arkeologer hittade ett dinosarieskelett i öknen genom GO.

  SvaraRadera
 4. :)
  Sen kan man finna verkligt mäkliga saker, som i inlägget före detta..
  Sen är det saker som saknas som också är lite konstigt.
  Contrails/chemtrails har jag inte sett än.
  Flygplan är det ytterst fattigt med (i luften alltså).

  SvaraRadera