2008-01-02

Giuliani Exposed

Den verkliga historien om Rudy´s inverkan så att onödigt många brandmän dog 9/11, och hans osmakliga, vidriga sätt att ge sig ut för att vara en hjälte efter det.

3 kommentarer:

 1. Rudy torde vara en ganska hemsk typ. Som långvarig DA ,distriktsåklagare i NYC har hann blivit van att överdriva brott, kohandla med oskydliga/skyldiga - sy in folk han inte gillar osv osv. Makten korrumperar och det blir smutsigt med hemlig rundsmörjning från mafiosorna - hans kära landsmän: Geneveses och Gambinos.

  Får se hur det går för Rudy i morgon kväll i Iowa. Jag tippar det blir 5-6 platsen och Svarte-Petter.

  Topptrion borde bli Romney-Huckabee- Paul. Men inte i den ordningen nödvändigtvis. Förutsatt att inte israelerna som troligen igen räknar rösterna förvränger resultatet för att säkra ett fortsatt krig och ett fortsatt symbiosförhållande med Israel.

  SvaraRadera
 2. Lars: Skulle Rudy ta plats i ovala rummet så småningom, ja då är det troligen helt kört för USA, och resten av världen får lida...
  Han verkar vara en genomond människa, lyser ondska kring honom i mitt tycke.
  Vet inte riktigt vart jag hört detta citatet:
  "Makt korrumperar, och absolut makt korrumperar absolut"

  SvaraRadera
 3. Jo, han är Otroligt obehaglig! Hörde något om att han var pank, alltså kampanjmässigt, men är inte säker.
  Annars känns det som han är en "förbestämd" vinnare i alla fall att döma på hur Fox pushade för honom. Jag menar , det är ju fantastisk allt det som händer med Ron Paul , men i slutändan tror jag ändå att Neo-Consen antingen genom media eller valfusk, kommer se till att Giuliani eller Huckabee kommer stå mot Clinton.

  SvaraRadera