2008-05-08

Kommun vill ha klimatpoäng...

Hammarö kommun ämnar ge sig in i klimatsmarthysterin, och ska erbjuda kommunanställda att leasa en miljöbil....
I artikeln så har man förvisso gått efter en VW Touran Ecofuel som går på bensin/metangas men man säger vidare att "Anställda kommer att kunna välja en miljöbil som uppfyller de villkor som finns, och betala en månadsavgift." Detta medför att även cancerbilen/svältbilen/matbilen aka etanolbilar kommer att kunna passa in under dessa premisser.
Nu kanske det i sig inte är kommunens fel, eftersom vi har en regering som tycker att etanol är bra trots att mängder av forskare, rapporter mm säger tvärtom mot det påståendet...
Man väljer ruggigt selektivt vilka man lyssnar på. Klimatalarmistiska åsikter välkomnas, åtgärdskritiska ignoreras totalt..

Så alla ni som funderar på detta erbjudande i Hammarö, hämta inte ut en etanolbil....
Personligen hade jag hellre sett till att få högre lön, men samaken är olika.

3 kommentarer:

 1. Det är oerhört besvärande att en sådan lögnaktig propaganda om växthuseffekten kan spridas ut med en sådan lätthet. Och vilken tid och energi tar det inte sedan av klarsynta personer att gjuta olja på vågorna och visa på alternativa och mer realistiska förklaringsmodeller.

  Svenska folket är dessutom alldeles särskilt lättpåverkade och manipulerbara. Blåögda och "bonniga" (ursäkta men sant) är vi en munsbit för mediamaskineriet. Det kanske är dags för svenskarna att faktiskt bli lite förbannade på att hela tiden bli grundblåsta i alla möjliga sammanhang. Vakna Sverige!

  Det finns mer att läsa om ämnet i The Climate Scam.

  SvaraRadera
 2. Helt å hållet min ståndpunkt Joakim!! Har tagit upp detta i ett flertal inlägg, och det står klart för mig att koldioxidhotet är enbart ett incitament för att råna folket på mer pengar. Man blir ledsen av att så många går på propagandan som matas ut från MSM-apparaten. Dom blir ju inte ens förbannade när dieseln blir helt plötsligt dyrare än bensinen och inte nu heller när en liter diesel kostar 13,40!!! Skamligt beteende. Man undrar allt hur länge det ska ta innan de fattar att man betalar för en lögn...

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera