2008-05-21

LCHF - sjunde rapporteringen...

Ahh... Ett delmål nått! 10 kg har nu försvunnit sedan 29/4.....:)
Börjar märkas å kännas rejält nu. Orken är bättre, sover bättre, får på mig kläder som legat gömda (kanske inte moderiktiga trasor, men ändå!), är piggare i knoppen.
Dryga veckan kvar tills man har avverkat en månad.
Undrar jag, kan det ha rasslat bort 3-4 kg ytterligare tills dess?
Kanske når jag nästa mål, jämna 100 pannor, tills midsommar?

Jaja, det lär ju märkas....:)

4 kommentarer:

 1. Låter fin fint det där... Hoppas du når målet till midsommar...

  MVH/Jumalauta...

  SvaraRadera
 2. Jag tycker inte att du skall stressa dig med att du skall minska i vikt till midsommar. Det viktiga är att du trivs med maten! Kom ihåg inga kolhydrater! Bannor kommer annars. max 5 - 10 % kolhydrater av din totala matkonsumtion och 40 - 50 % animaliskt fett! resten proteiner. Ett tips ät mycket ägg, jag äter 6 ägg om dagen och mår toppen. Jag har inga gaser, inget luktar illa när jag är på toa. Jag mår toppen. Jag bryr mig inte om mitt höga kolestorol, har 22 för tillfället. Hjärtat mår toppen, konditionen är som hos en 20 åring sist jag mätte. Perfekt bltr och puls.
  Lycka till med fortsättningen. Föresten vad är din målvikt?

  SvaraRadera
 3. Jumalauta: Tackar, känns finfint oxå..:)

  Kjell: Ingen risk att jag stressar ner till 100 kg, det är nästa "delmål" och nås när det nås. Väl där så ska jag börja röra på mig mera, eftersom jag är säker på att rygg och knän pallar bättre med 21 kg mindre att kånka runt på.
  Ägg är mumma, och jag äter nästan uteslutande äkta lantägg. Håller mig bra till dessa riktlinjer med kolhydrater, fett och protein.
  Slutat helt med godis, läsk, chips å sånt å saknar det inte heller.
  Jag har ingen aning om kolesterol, blodtryck eller så. Får kolla så småningom..:)
  Målvikten är 80 kg, men det beror även på hur mycket jag kommer röra på mig/träna så småningom. Märker jag att det t.ex. tar tvärstopp vid 85 kg, och att det inte finns något kvar att ta, så kommer jag inte att jaga livet ur mig för att få "rätt och idealiskt" BMI...

  SvaraRadera
 4. Gott att höra! Ha det bra.
  Sen angående fördummningen av vår ungdom. Blondinbella är tyvärr inte ensam. Det finns flera på den blogghost jag tillhör. Funderar på att byta till Googles. Jag tror i och för sig att det är ett nät av idioter som komenterar och besöker varandra och gör reklam för ditten och datten. De rekomenderar sedan varandras bloggar, men det är illa nog som det är i Sverige. Titta i skolorna, där förbereds våra barn till att inte ifrågasätta lärarnas kunskaper, inte protestera mot mobbing, inte protestera mot att inrätta sig i ledet för "Sverige i framtiden". Och så här håller det på sedan i familjelivet och framför TVn, jag är orolig för vår allas framtid.

  SvaraRadera